isi_ọkọlọtọ

Akụkọ

—- Aluminium alloy extrusion profaịlụ nhazi ọkwa

Nkà mmụta sayensị na nke ezi uche dị na ya nke profaịlụ alloy aluminum na-akwado nkà mmụta sayensị na nke ezi uche dị na ya nke mmepụta nkà na ụzụ na ngwá ọrụ, nhazi ziri ezi na ịmepụta ngwá ọrụ na ebu, na ọgwụgwọ ngwa ngwa nke extrusion ogbako nsogbu teknụzụ na nsogbu njikwa mmepụta.
1) Dị ka ojiji ma ọ bụ ngwa ngwa si dị, aluminom alloy profaịlụ nwere ike kewaa n'ime izugbe profaịlụ na pụrụ iche profaịlụ.
Enwere ike kewaa profaịlụ pụrụ iche na:
(1) Aerospace profaịlụ: dị ka integral mgbidi panel na ọgịrịga, I girder, nku girder, comb profaịlụ, oghere profaịlụ oghere, wdg, tumadi eji maka ụgbọ elu, ugboelu na ndị ọzọ aerospace ụgbọ elu nchegbu structural components na helikopta ekara oghere rotor ibé. na runway.
(2) Profaịlụ ụgbọ ala: a na-ejikarị maka ụgbọ oloko dị elu, ụgbọ oloko ụgbọ oloko, ụgbọ oloko ụgbọ oloko, ụgbọ ala ụgbọ ala abụọ, ụgbọ ala okomoko na gwongworo na ụgbọ ala ndị ọzọ nke ọdịdị n'ozuzu ya na ihe nrụgide dị mkpa na ihe ịchọ mma.
(3) Ụgbọ mmiri, profaịlụ ngwá agha: nke a na-ejikarị eme ihe maka ụgbọ mmiri, ụgbọ mmiri agha, ndị na-ebu ụgbọ elu, ụgbọ mmiri ụgbọ mmiri, hydrofoil superstructure na oche, nkebi, ala, yana tankị, ụgbọ ala agha, ndị na-ebu ndị ọrụ na ihe ndị ọzọ dị mkpa, ihe ndị dị mkpa ike, rọketi na shei maka ọkara na ogologo mgbọ, torpedo, shei m na ihe ndị ọzọ.
(4) Profaịlụ maka eletrọnịkị na eletriki, ngwa ụlọ, post na telekomunikashions, na igwe ikuku ikuku: a na-ejikarị dị ka shei, akụkụ ikpo ọkụ, wdg.
(5) mmanụ ala, coal, ọkụ eletrik na profaịlụ ụlọ ọrụ ike ndị ọzọ yana ụlọ ọrụ na-emepụta igwe, nke a na-ejikarị dị ka pipeline, nkwado, etiti Ngwuputa, netwọk mgbasa ozi, ụlọ ụgbọ ala na moto na ọtụtụ ihe eji arụ ọrụ.
(6) Profaịlụ maka ụgbọ njem, arịa, friji na akwa okporo ụzọ: a na-ejikarị dị ka bọọdụ nkwakọba ihe, mmiri mmiri, okpokolo agba, profaịlụ kpọnwụrụ akpọnwụ na ogwe ụgbọ ala, wdg.
(7) Profaịlụ maka ụlọ obodo na igwe ọrụ ugbo: dị ka profaịlụ maka ọnụ ụzọ na windo nke ụlọ obodo, akụkụ ndị a na-achọ mma, ogige na nnukwu ụlọ ụlọ, nnukwu mgbidi mgbidi ákwà mgbochi na akụkụ ngwá ọrụ ugbo, wdg.
(8) Profaịlụ ndị ọzọ eji eme ihe: dị ka akụrụngwa egwuregwu, bọọdụ mmiri mmiri, profaịlụ akụrụngwa akụrụngwa, wdg.
2) Dị ka ọdịdị mgbanwe ọdịdị na nha nha, enwere ike kewaa profaịlụ na profaịlụ ngalaba na-agbanwe agbanwe na profaịlụ ngalaba agbanwe agbanwe.
Enwere ike kewaa profaịlụ ngalaba mgbe niile ka ọ bụrụ profaịlụ siri ike n'ozuzu, profaịlụ oghere, profaịlụ mgbidi na ọnụ ụzọ ụlọ na profaịlụ windo.A na-ekewa profaịlụ ngalaba dị iche iche na profaịlụ ngalaba na-agbanwe agbanwe na profaịlụ gradient.


Oge nzipu: Mee-30-2022

Biko nweere onwe gị ịkpọtụrụ anyị