isi_ọkọlọtọ

Akụkọ

Kedu ka ụtụ isi nkeprofaịlụ aluminom maka sistemu ike fotovoltaic anyanwụ: Igwe Igwe Igwe Igwe Igwe Igwe Igwe Igwekwadoro na a ga-atụ ụtụ isi, naMgbochi Aluminom nke anyanwụahapụla ya

Na Julaị 6, webụsaịtị gọọmentị etiti US weputara ọkwa gọọmentị sitere na ụlọ ọrụ azụmaahịa mba ụwa na profaịlụ aluminom sitere na China ka ga-amanye ọrụ mgbochi mkpofu na mgbochi enyemaka, yana ọnụego ụtụ isi mgbochi dị iche nke 86.01% yana izugbe. Ụtụ ụtụ China nke 33.28%, ewezuga ụfọdụ ngwaahịa pụrụ iche na-ahapụ.

Dị ka nkọwa dị mkpa si dị, a gaghị atụnye tarifu mgbochi okpukpu abụọ na ngwaahịa profaịlụ aluminom (dịka nkwado fotovoltaic na ngwa ngwa) nke anaghịzi edozi ya, yana okpokolo agba aluminom nke agbakọtara n'ime modul anyanwụ, ebe aluminom okpokolo agba na bracket dị iche. a ka na-amanye ọrụ mgbochi mkpofu na mgbochi enyemaka.

1. Igwe fotovoltaic aluminom

2

Dị ka amụma ahụ si kwuo, a ga-amanye okpokolo agba fotovoltaic aluminom na-egbochi mkpofu na ọrụ enyemaka, mana okpokolo agba aluminom nke agbakọtara n'ime modul fotovoltaic nke anyanwụ enweghị ọrụ mgbochi mkpofu na mgbochi enyemaka.

Ihe kpatara ya dị nnọọ mfe.A na-amanye ngwaahịa ndị emechara nke agbakọtara na modul fotovoltaic nke anyanwụ ka a na-amanye mgbochi mkpofu na ọrụ enyemaka, na a gaghị ewepụ osisi aluminom maka ebumnuche nhazi ndị ọzọ.

Ọ bụghị naanị nke ahụ, dị ka amụma ahụ si dị, ọ bụrụ na modul fotovoltaic nke dị na United States abụghị modul fotovoltaic nke anyanwụ, ma modul fotovoltaic na-ejikọtaghị, dị ka aluminom okpokolo agba, silica gel, laminates, junction box, ndị a nwere ike gbasasịa, ihe arụnyere arụnyere. a na-eji dị ka "kit" - ya bụ, ọ dịghị mkpa ka onye na-ebubata ya na-aga n'ihu na-emecha ma ọ bụ n'ichepụta, dị ka ịkpụ ma ọ bụ stampụ, na-achịkọta ya na ngwaahịa emechara dị ka ọ dị.N'oge a, fotovoltaic aluminum frame agaghị enwe mgbochi mkpofu na mgbochi enyemaka ọrụ.

Otú ọ dị, ọ bụrụ na ọ bụ naanị fotovoltaic aluminom nke a na-ebubata n'onwe ya, ọ bụrụgodị na a na-agbakwunye koodu nkuku na etiti aluminom ma ọ bụ screws na skru na-agụnye, a gaghị ewere ngwaahịa ndị a na-ebubata dị ka "ihe emechara".Enwere ike ịghọta na etiti aluminom nwere ike were dị ka profaịlụ aluminom dị mkpụmkpụ, nke enwere ike nụchaa ma ọ bụ rụpụta ya.

2. Aluminom brackets nke anyanwụ

5 (1)

A na-eji ọnụ ọgụgụ buru ibu nke profaịlụ aluminom mee ihe na nkwado ndabere nke fotovoltaic na nkwado nsochi.N'ime ụdị akara ngosi fotovoltaic atọ kachasị elu nke US na ụwa, ọnụ ọgụgụ ka ukwuu nke ngwaahịa sitere na China.

Dị ka nke a dị n'elu, ọ bụrụ na profaịlụ aluminom na nkwado nkwado fotovoltaic na nkwado nkwado nwere ike ibupụ ya na akụkụ ndị ọzọ nke usoro nkwado na nsochi, a ga-ewere ya dị ka "ngwugwu agwụla" na a gaghị enye ya iwu mgbochi mkpofu. na ọrụ mgbochi enyemaka.Otú ọ dị, ọ bụrụ na ị na-ebupụ nanị akụkụ profaịlụ dị na bracket, ọ nwere ike na-ewere ya dị ka profaịlụ aluminum dị ka aluminom frame nke fotovoltaic modul nke a ga-amanye mgbochi mkpofu na mgbochi enyemaka ọrụ.

Lelee ọzọ nawww.aluminom-artist.com


Oge nzipu: Jul-25-2022

Biko nweere onwe gị ịkpọtụrụ anyị